Hovedside

Animerede Gif

Humor

Synsbedrag

Rodekassen

Steder i Danmark

Lidt om mig selv

CV

Links

Gæstebog

Horoskoper

Privat

 

 

Børns Gruk.

   1. Skyyyynd dig.

Line er 9 år og hendes gener stammer fra Somalia. En dag sidder Line og taler med en pædagog på hendes fritidshjem. Line spørger pædagogen om hun er gift. Hvor til pædagogen svarer "nej". Hvorfor ikke spørger Line, hvor til pædagogen svarer, jeg har endnu ikke mødt nogen mand endnu. Line siger så: Så skal du tage til Somalia der er der mange mænd - men skynd dig inden de dør alle sammen.

 

   2. Er han da farlig.

Anders går og venter spændt på at blive storebror til en lille dreng. En dag hvor han leger med sin fætter Søren, siger Anders til ham. Der ligger en lille baby inde i min mors mave og ham skal vi passe på når han kommer ud. Hvor til Søren svarer: Hvorfor det er han da farlig???

 

   3. En sjov tegning på armen.

En dag sider jeg sammen med min store nevø Mathias og han får øje på mine tatoveringer på armen. Hvor på han spørger mig om: hvorfor jeg har malet mig på armen. Jeg prøver efter mine bedste pædagogiske evner at forklare ham hvordan man får lavet en tatovering ved hjælp af nål og farve. Da jeg er færdig med syntes jeg selv, en god pædagogisk forklaring siger Mathias: Faster hvorfor har du syet de billeder på.

 

 

Retur til Rodekassen

 

  Opdateret den: 24-08-04 16:30:23

Webmaster: Susan Fast