Hovedside

Animerede Gif

Humor

Synsbedrag

Rodekassen

Steder i Danmark

Lidt om mig selv

CV

Links

Gæstebog

Horoskoper

Privat

 

 

Lidt om webmaster.

Jeg hedder Susan og er bosiddende på Midtsjælland sammen med min samlever. Efter at have boet på Lolland i nogle år, har vi valgt at flytte tilbage til Sjælland, da vi var kommet for langt væk fra familie og venner.

Arbejdsforhold: Jeg blev i 1984 uddannet som kommis, men det var ikke lige dette fag der havde min interesse. Mit ønske var, at blive Socialpædagog, så jeg startede på Jægerspris Socialpædagogiske Seminarium , efter 3 års uddannelse, startede jeg i 1987 på Refsnæsskolen i Kalundborg. Her var jeg ansat indtil 1996, hvor jeg syntes det var på tide at prøve noget nyt. Jeg valgte en hel anden boldgade inde for mit fag. Efter at have arbejdet med handicappede i 9 år, var det på tide at prøve noget nyt. Så jeg blev ansat som Souschef på Egevoldens Fritidshjem i Hvidovre. Her var jeg ansat indtil februar 2002. Den 16.december 2002 er jeg blevet ansat som støttepædagog i Holeby Kommune. Denne stilling afsluttede jeg den 6. august 2004. Den 1. februar 2005 blev jeg ansat som støttepædagog i Tølløse kommune. Er nu ansat som skolepædagog og pædagog på St. Merløse Centralskole.

Fritidsinteresser: Min største interesse er nok computeren. Jeg kan bruge mange mange timer bag skærmen. Det jeg bruger computeren mest til, er at spille - gerne World Of Warcraft:-D, lave hjemmesider, surfe rundt på nettet. Jeg går heller ikke af vejen for at stikke næsen i en god bog. Jeg vil dog helst læse bøger om autentiske ting og biografier. En god film er heller ikke af vejen. Det må godt være en god actionfilm, det må også godt være en rigtig sjov film. Jeg kan også rigtig godt lide, at komme ud og gå nogle skønne ture i naturen - gerne med kameraet i hånden.

Familien består og af 1 kat og 2 hunde, samt et marsvin.

 

 

  Opdateret den: 08-01-06 11:36:55

Webmaster: Susan Fast