Hovedside

Animerede Gif

Humor

Synsbedrag

Rodekassen

Steder i Danmark

Lidt om mig selv

CV

Links

Gæstebog

Horoskoper

Privat

 

 

Københavner vittigheder 1 - 10.

   1. Under den store lysafbrydelse i København fik viceværterne ordre til, at gå husene igennem og råbe til passagererne i de fastsiddende elevatorer, om der var gravide kvinder til stede. Således at man kunne hejse sådanne elevatorer op først.
Da en vicevært i et kompleks havde råbt sit spørgsmål, lød svaret fra det mørke dyb:
?Ta' det roligt. Vi er først lige begyndt at lære hinanden at kende...?

 

   2. To københavnere, en pige og en dreng, har været kærester siden folkeskolen.
En dag får pigen plads på en højskole i Jylland og flytter derfor fra København. Kæresteparret prøver at holde kontakten ved lige, men de glider lige så stille fra hinanden.
Drengen bliver dog ved med at ringe og skrive til pigen, der i mellemtiden har fået en ny kæreste.
Da hun begynder at lægge røret på, hver gang hun hører at det er ham, der er i telefonen, stopper han med at ringe til hende, men skriver I stedet endnu flere breve.
Pigen besvarer ingen af hans kærlighedsbreve. Men han fortsætter dog uanfægtet med at erklære sin kærlighed pr. post.
Til sidst bliver pigen godt træt af hans skriverier og udarbejder en plan, for at få ham til at stoppe med at skrive til hende. Hun får taget et billede, hvor hun ligger på knæ foran sin nye kæreste og sutter hans "lille ven". Derefter skriver hun et brev til ekskæresten, hvori der står:
"Jeg har fået ny kæreste! STOP så med at skrive til mig!" Hun putter både billede og brev i en kuvert og sender det til ham.
Drengen bliver naturligvis meget ked af at modtage brevet, men også meget vred. Han tager derfor billedet og skriver på bagsiden af det: "Hygger mig her på højskolen. Send flere penge!" og sender det til hendes forældre...

 

   3. En københavner er blevet inviteret til jagt i Vestjylland, og han vil selvfølgelig gerne imponere disse jyder. Så han tager en tur til Japan for at anskaffe sig en speciel jagthund. Det specielle ved denne jagthund er, at den kan gå på vand. Københavneren kommer så til Vestjylland, og jagten kommer godt i gang. Jyderne skyder masser af ænder ned, og deres hunde farer (svømmer) ud i søen og henter. Københavneren tænker, at det er tid at imponere dem, så han skyder også en and, og da den er faldet ned, farer hans hund ud på søen for at hente den. Hunden kommer tilbage, og den har selvfølgelig kun våde poter. Men jyderne lader sig ikke imponere af dette, og skyder bare videre. Dette kan københavneren ikke forstå, så han skyder endnu en and, og hunden henter også den til ham. Jyderne reagerer stadig ikke. Op ad formiddagen drager alle jægerne op til den lokale kro, for at få kaffe. Her sætter københavneren sig mellem 2 jyder, hvorefter han spørger den ene, om ikke han har set hans hund, som kan gå på vandet. Jyden svarer: - Er det dig der har en hund, som ikke kan svømme ??

 

   4. Så var der den om københavneren, som gik en tur i en af Amerikas storbyer. Rundt omkring på gaderne så han nogle parkometer-lignende genstande og spurgte en forbipasserende, hvad det var for nogle mærkelige apparater. Manden sagde, at det var automatiske barberingsapparater. Man skulle blot smide 1 dollar i og stikke hovedet i apparatet. Københavneren studsede, og sagde at det var da ikke alle mennesker, som havde samme ansigtsform. Det er da kun den første gang, svarede manden.

 

   5. Københavneren var på jagt i Jylland, og bedst som han går i udkanten af skoven får han øje på en and, der flyver i flugt. Jagtriflen op til kinden. BANG. Anden ændrer ret pludseligt sin bane og falder ned på marken, der ligger ved siden af skoven. Lige i det københavneren skal til at træde ind på marken, kommer en stor jysk bonde rendende og stopper ham. Københavneren fortæller bonden om anden, og bonden foreslår, at de laver en konkurrence: De skal på tur sparke hinanden i skridtet, og den der i længst tid kan tie stille får anden. Københavneren er frisk, og de giver hinanden hånden på det. Først sparker jyden københavner i skridtet med en stor beskidt træskostøvle, og der går nøjagtigt et halvt sekund, så knækker københavneren sammen med et ordentligt brøl.
Nå, så det københavnerens tur, men lige i det han skal til at sparke, siger jyden: ok, du vinder.
 

 

   6. En ung fyr fra København sprang en sen aften på bussen med en pølse i den ene hånd og en cola i den anden.
- Det er ellers ikke en spisevogn, det her, hvæsede chaufføren surt.
- Nej, det er også derfor, at jeg selv har taget mad med !

 

   7. Der sad en ung fyr i S-toget overfor en ældre dame i en ikke-ryger kupe. Efter et stykke tid tog fyren en smøg frem, og den ældre dame hvæssede arrigt:
- De må ikke ryge herinde !
- Det gør jeg skam heller ikke, svarede han.
- Nej men De forbereder Dem på det, svarede hun igen.
Nå, han lagde smøgen væk, og efter et stykke tid tog damen en madpakke frem, der var så stor, at den kunne føde en flygtningelejr i Rwanda.
Fyren sagde venligt: - Du må ikke skide på gulvet herinde !
Damen kiggede forbavset på ham, og svarede: - Det kunne jeg da så sandelig ikke finde på.
- Du forbereder dig ellers grundigt.

 

   8. Under en politi-razzia blev en københavner stoppet, og politiet bad ham blæse i en ballon.
Københavneren siger: "Jeg er afholdsmand!".
Betjenten svarer strengt: "Gør det nu bare, ellers blæser jeg selv i ballonen, og så mister De kørekortet!".
 

 

   9. Hvorfor får københavnere ingen kærester???
Fordi de siger: jeg elsker dig, ik´ !!!
 

 

  10. I SKOLEN
- Er der nogen her, der ikke er københavnere?
- Ja!
- Hvorfor siger du det, lille Ole?
- Min mor er jyde, og min far er jyde, så det er jeg også.
- Sikke noget sludder. Hvis din far var en idiot, og din mor var en idiot,
ville du så også være en idiot?
- Nej, så ville jeg være en københavner.

 

Retur til Københavner vittigheder

 

  Opdateret den: 14-07-04 16:55:52

Webmaster: Susan Fast